Protoma tjänster

Verkstadstekniker till vår enhet i Stora Höga

Vi är i en expansiv fas och är i behov av en driven, noggrann och serviceinriktad verkstadstekniker med inriktning mot roterande-, statisk- och hydraulisk utrustning som pumpar, motorer, hydraulcylindrar.

Som verkstadstekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Stora Höga där
arbetsuppgifterna är i huvudsak att utföra serviceuppdrag på plats i vår verkstad. Uppdragen består av bland annat underhållsarbete av pumpar, fläkt och hydraulcylinder m.m.
Förutom att ha ansvar för serviceuppdragen till kunder kommer du även att:

  • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen
  • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning
  • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget

I tjänsten ingår också att underhålla vissa maskiner och utrustning samt hålla ordning och reda i verkstaden.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, hydraulcylindrar
  • Erfarenhet av maskinell bearbetning i svarv och fräs
  • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter
  • Goda datorkunskaper
  • B- Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Vi söker dig som är arbetsam, ansvarstagande, tekniskt intresserad, noggrann, självgående och har god kommunikationsförmåga samt ödmjuk i sin framtoning. 

För att trivas i rollen verkstadstekniker är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i och under ett stort kvalitets- och säkerhetstänk.

Mer information
Tjänsten är på heltid under vardagar med placeringsort Stora Höga och arbetstiden är mellan 07:00- 16:00. Du kommer att rapportera det dagliga arbetet till serviceplanerare alternativt verkstadschef i Stora Höga.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta verkstadschef, Linus Olofsson på +46 722 44 27 19 eller linus.olofsson@protoma.se
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Protoma personal

DELA

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!