Revisionsarbete

Vi sköter ditt stopp/revisionsarbete inom våra spetskompetenser som innefattar bl.a. flänsar/luckor, mekaniska tätningar, hydraulikcylindrar, pumpar, kompensatorer, fläktar. Du får en enkel process där vi tar stort ansvar för arbetsledning, dokumentation på avvikelser, säkerhet under utfört arbete. Tillsammans formar vi det mest effektiva arbetssättet för ert stopp/revisionsarbete. Vi är 35 servicetekniker och ett stort kontaktnät av underentreprenörer vid större arbeten.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fabriksrevision.

Bemanning

Varje år deltar Protoma på våra kunders fabriksrevisioner. Behöver du också hjälp av kvalificerade servicetekniker till din revision så är Protoma rätt partner till dig. Vi kommer med engagemang, kunskap och leverera kvalité efter dina önskemål.

Revisionsarbete

Arbetsledning

Protoma leverera ofta en helhet till våra kunder, därför är vi vana att ha en del i arbetsledningen. Vi kan ta hand om ett av dina projekt, en avdelning, eller samordna bemanningen under era revisioner. Arbetsledning är viktigt och rätt man på rätt plats kan många gånger vara nyckeln till en väl utfört arbete. Det ordnar vi.

Dokumentering 

En bra och tydlig rapport är viktigt för att ta rätt beslut. I vår egenutvecklade dokumentationsportal skapar vi får du just det till dig. Informationen finns lätt tillgänglig från tillfälle till tillfälle för en bra uppföljning även på lång sikt.

Revisionsarbete protoma

Säkerhet och arbetsmiljö

Revisionsarbeten innebär mycket personal på en och samma plats under en begränsad och intensiv tid. Säkerheten står för oss och för dig  högst upp på dagordningen. Protoma genomför riskbedömning, tillbudsrapporter och allt dokumenteras i vår portal Doccit där du som kund kan se allt vi gjort och rapporterat in. Ingen ska behöva skadas på arbetet.

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!