Pumpar

Protoma har flera kompletta pumpverkstäder runt om i landet, fullt utrustad för att kunna göra renoveringar och uppgraderingar på pumpar och annan roterande utrustning. Våra tekniker har mångårig erfarenhet vad gäller roterande utrustning. När du har behov av reparationer och underhåll i er verksamhet kan vi hjälpa dig, såväl på fält som i någon av våra 5 lokala verkstäder.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina pumpar.

Pumpar

Demontering/Montering

Ta hjälp av en av våra många tekniker från våra verkstäder runt om i landet för att demontera och monter era pumpar. Med oss får du en bekymmerfri hantering av helheten.

Protoma pump

Renovering

Vi renoverar din pump oavsett typ, fabrikat eller storlek. Vill du få pumpen uppgraderad för att ta mindre energi, spara vatten eller längre driftstider så har vi lösningen för dig.

komposit beläggning 4

Komposit

Om du vill återställa din gamla (eller nya) pump till ”bättre än nyskick” och samtidigt få en energieffektivisering av din pump så kan vi kompositbelägga pumpen till dig.

Pumpar

Balansering

Våra verkstäder är utrustade med balanseringsmaskiner för att få dina pumphjul i bästa balans och därmed spara energi och öka livslängden på pumpen.

Slitstark modulär patrontätning

Tätningslösning

Protoma arbetar med högkvalitativa tidningsprodukter och tätningslösningar för att ge din pump de bästa förutsättningarna till ett långt och effektivt liv. Vi ser helheten kring avätningen av din pump.

Matrix lagerskydd

Lagerskydd

För att säkerställa långa driftstider för din pumplagring är det viktigt att hålla lageruppsättningen fri från smuts och väta, vi har ett brett sortiment av innovativa lagerskydds produkter för att kunna anpassa just efter din pump och din anläggnings förutsättningar.

Dokumentering

Att veta vad som har hänt med din pump och vad som är gjort av oss är viktigt för dig att ha koll på. Av oss får du en tydlig renoveringsrapport med renoveringsbilder och tekniska detaljer för att underlätta för dig i framtiden.

Utbildning - Protoma

Utbildning

Självklart utbildar vi dig och din personal teoretiskt och praktiskt i området pumpar, allt ifrån mekaniska tätningens funktion till hur pumpen fungera när den är i drift i ditt system. Läs mer om vår pumputbildning för driftspersonal.

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!