cylindrar

Protoma renoverar, uppgraderar och tillverkar cylindrar av alla typer och storlekar. Vi har flertalet verkstäder och servicetekniker som kan ta hand om din cylinder. Vill du ha hjälp med en helhetslösning så behöver du bara kontakta oss så hämtar vi din cylinder där den sitter monterad och återmonterar cylindern igen när den är renoverad och klar. Har vi dessutom fått möjligheten att uppgradera den åt dig så kommer den prestera bättre och längre. You Got More!

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina cylindrar

Demontering/Montering

Behöver du hjälp med demontera eller montera dina cylindrar så har Protoma en egen seviceorganisation med rätt utrustning och rätt medarbetare för att hjäpa dig att få jobbet gjort .

Renovering

När du ska renovera dina cylindrar så vill du ha en partner som har rätt erfarenhet och rätt utrusning för att göra jobbet, det har Protoma. Hos oss får du en snabb renovering av din cylinder, alltid med högsta kvalite. 

Uppgradering

När du renovera din cylinder finns det ofta möjlighet att samtidigt förbättra cylinderns prestanda och livslängd. Vi har stor erfarenhet av just detta och kan hjälpa dig med att uppgradera dina cylindrar, gammal som ny. Vi vill att dina cylindrar ska prestera bättre än nya.

Tätningslösning

Tätningar och lagerband är några av de viktigaste komponenterna i din cylinder. Protoma använder sig av Chestertons högkvalitativa tätningsmaterial och tätningsdesign och med lokal konstruktion och tillverkning löser vi dina tätningsbekymmer med högsta kvalite och snabb leverans.

Dokumentering

Att veta vad som har hänt med din cylinder och vad som är gjort av oss är viktigt för dig att ha koll på. Av oss får du en tydlig renoveringsrapport med renoveringsbilder och tekniska detaljer för att underlätta för dig i framtiden.

Tillverkning

Vill du ha en ny cylinder tillverkad eller vill du ha en reservdel? Vi har verkstäder, utrustning och kunskap för att hjälpa dig med att tillverka det du behöver till din cylinder.

Utbildning - Protoma

Utbildning

Självklart utbildar vi dig och din personal i alla delar i hur en cylinder fungera, hur du väljer tätningar och hur du praktiskt byter olika delar i cylindern.

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!