Renovera dina hydraulcylindrar istället för att köpa nya

Säg nej till dåliga hydraulcylindrar som sänker prestandan och gör produktionen ineffektiv. Skicka in dina hydraulcylindrar på gratis kontroll redan idag och få ut mer av din fabrik.
Skicka in eller låt oss hämta upp din hydraulcylinder. Märk frakten med ”KONTROLL NU” och skicka till närmaste verkstad.
 1. I den första statuskontrollen provkör och provtrycker vi hydraulcylindern för att identifiera ev. läckage internt eller i tätningar, svetsfogar eller bultförband.

 2. Om vi konstaterar läckage påbörjar vi delningen av cylindern, oftast i formatet demontering framgavel, kolvstång och kolvhuvud.

 3. När allt är delat böjar vi demontage och inspektion av tätningar för att fortsätta vår felsökningsprocess. Här kan vi se vilka krafter hydraulcylindern har arbetat under.

 4. Vi mäter och inspekterar cylinderör, kolvstång och tätningsspår, ledlager eller tappar. Är något skadat eller behöver uppgraderas så har Protoma egen tillverkning av kolvstänger, cylinderör och reservdelar. Vi kan även tillverka helt nya cylindrar.

 5. Nu startar vi arbetet med att ta fram ett förslag med en hydraulcylinder med en uppgraderad tätnings- och lagringslösning, för att förbättra livslängden i din cylinder. Beslutsunderlag skickas till dig för godkännande. Steg 1 -5 ingår i KONTROLL NU!

 6. När du har godkänt vårt förslag startar vi med att ta fram tätningar och reservdelar.

 7. När vi har tätningar och reservdelar klara så monterar vi ihop cylinder, provkör och provtrycker innan leverans. Alla cylindrar märks upp med ID nr och ni får en tydlig servicerapport över hela renoveringen.

  * Tillverkningen av hydraultätningar görs lokalt i Sverige av Chesterton som garanterar kvalitet med sina unika högkvalitativa material och profiler samt korta leveranstider och hög flexibilitet.

 

 • Gratis felsökning

 • Öka och förläng prestandan

 • Snabb renovering och återmontering

SKICKA TILL NÄRMASTE VERKSTAD

KARLSHAMN

Hydraulik, Pump & tätningsverkstad

STORA HÖGA

Hydraulik, Pump & tätningsverkstad

LULEÅ

Hydraulik / Pump & tätningsverkstad

LANDSKRONA

Hydraulik, Pump & tätningsverkstad

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!