VÅRA VERKSTÄDER

Protoma serviceverkstäder

När du är i behov av reparation eller underhåll av er utrustning finns Protoma här som en trygg samarbetspartner. Såväl på fält som i någon av våra lokala verkstäder placerade runt om i södra och norra Sverige. Vi är utrustade för att ta hand om dina renoveringsbehov med utrustning för bl a. svetsning, maskinbearbetning och tillverkning, balanseringsutrustning för balansering i verkstad eller på fält. Vissa av våra verkstäder är dessutom specialutrustade för att ta hand om dina mer specifika utrustningar så som uppgradering av cylindrar, renovering av mekaniska tätningar och kran service för entreprenadmaskiner. Självklart får du allt arbete vi gör dokumenterat i vårt system PROPortalen och därifrån får du en transparant och tydlig rapport över arbetet som utförts.

Vi reparerar och uppgraderar så att du får ut mer av din utrustning – YOU GOT MORE !

Våra verkstäder står redo

För att kunna vara så lokala som möjligt har Protoma flertalet verkstäder i södra och norra Sverige. Du kan alltid känna dig trygg med att låta någon av våra verkstäder ta hand om din utrustning för reparation eller uppgradering. Våra verkstäder håller en hög nivå av ordning och reda i alla led – allt från mottagande av order till hur arbete genomförs och rapporteras till dig.

Självklart är alla våra verkstäder utrustade med maskiner och kompetens för att genomföra tillverkning och bearbetning av maskinkomponenter till utrustning.

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!