Pumpar

Lediga tjänster

Protoma är ett företag som bedriver försäljning av produkter och tjänster inom underhåll och driftsäkerhet. Vi är inriktade på spetskompetens inom våra områden och skall alltid sträva efter nöjda kunder för att de ska kunna känna förtroende och tillit till oss som leverantör både på kort och lång sikt. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, kärnkraft, energiverk mm. Då vi är verksamma inom många olika branscher så ställs vi ofta inför nya utmaningar och vår förmåga att lösa kundens problemställningar är en viktig del av vårt arbete.

Vi är alltid intresserade av människor med framåtanda och ansvarstagande som vill arbeta hos oss. Om du motsvarar våra förväntningar och söker ett utmanande och roligt jobb hos ett familjärt företag kan Protoma vara platsen för dig. Låt oss prata om dina karriärs mål och vart en framtid tillsammans med oss kan ta dig. Välkommen att kontakta oss eller skicka in ditt CV idag! 

Lediga tjänster:

 

Serviceplanerare till Stora Höga

Är du tekniskt lagd och vill ha ett ansvarsfullt och varierat arbete? Nu har du möjlighet att bli en del av familjära Protoma, vi är på jakt efter en ny serviceplanerare till verkstaden i Stora Höga.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som serviceplanerare för en av Protomas verkstäder har du en central roll, du tillsammans med din närmsta chef har det dagliga ansvaret över kvalité, arbetsmiljö och planering av tilldelade arbetsordrar. Organisatoriskt är du en del av serviceteamet vilket innebär att arbeta operativt i verkstaden kan förekomma vid behov. Du har daglig dialog med både externa och interna kontakter. Därmed är det viktigt att den kommunikativa och serviceinriktade delen faller sig naturligt för dig som person. 

I tjänsten som serviceplanerare kommer du vara placerad i Stora Höga. Ett perfekt jobb för dig som gillar variation, är tekniskt intresserad och gillar att möta människor!  
Du kommer bland annat ansvara för:  

 • Arbetsorderhantering
 • Beredning tilldelade arbetsordrar
 • Planering och resursbokning av servicetekniker
   

VI SÖKER DIG SOM: 
 

 • Har teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
 • Har arbetat i en kommunikativ roll där administration och koordinering varit en del av det dagliga arbetet
 • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
 • Goda datorkunskaper, är van att arbeta med affärssystem, med fördel Pyramid
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

 

För att kunna hålla en hög servicegrad både internt och externt så krävs en viss tillgänglighet och arbete utanför ordinarie arbetstid under vissa tillfällen och perioder, detta kan handla om exempelvis oplanerad frånvaro, planering av akutjobb eller support till personal ute i arbete. 

En viktig del i rollen är att man ska kunna hantera flera ärenden samtidigt och även vara alert på att jobb bokas om, flyttas och även kanske behöver ändra vem som utför arbetet om jobbet flyttas i tid. Vi söker dig som trivs i en kommunikativ roll där du både får nyttja dina strukturerade och noggranna färdigheter i kombination med din sociala förmåga.   

Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att planera självständigt. Du är lösningsorienterad, men sitter inte på egen kammare för att lösa problem utan söker aktivt kunskap hos andra för att komma vidare i jobbet. 

Du har lätt för att inge ett förtroende till kunder och anpassar din kommunikation efter mottagaren. Du har ett genuint tekniskt intresse och vill därmed lägga ner den tid som krävs för att förstå Protoma som bolag och de tjänster vi erbjuder våra kunder. 

Mer om oss: 

Protoma ingår tillsammans med sina systerbolag i koncernen Erinova Group (MLT AB, Run-Time AB och RelCon AB). Bolagen jobbar tätt och nära tillsammans med varandra och sina respektive specialområden. En gemensam röd tråd finns som handlar om att alltid hjälpa sina kunder att få ut mer av det dem redan har. De jobbar alla i Erinova Group efter missionen. YOU GOT MORE.  

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Herman Axelsson

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Servicetekniker till Karlshamn

Vill du ta nästa steg i din karriär, arbeta i ett växande företag och i ett team med god sammanhållning och samarbete kollegor i mellan som strävar efter nöjda kunder och kvalité? Drivs du av eget ansvar och problemlösning? Vi söker nu en servicetekniker till vår serviceenhet i Karlshamn.

OM TJÄNSTEN:

I rollen som logistik- och butiksansvarig har du en delad roll där logistik delen innefattar att du ska sköta de dagliga in- och utleveranser. Som butiksansvarig i vår Parker Store kommer du hantera bland annat kundmottagningen, kassa, arbetsorderregistreringar, skapa faktureringsunderlag, beställningar hos leverantörer samt delaktighet i samarbeten med leverantörer och utveckling av vår Parker Store. I rollen förväntas man vid behov dessutom vara delaktig i slangtillverkningen i verkstaden vilket innebär att demontage och montage av slangar kan förekomma.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom hydraulik och slangtillverkning
 • Har arbetat i en kommunikativ roll där kundmottagning och sälj har varit en del av det
  dagliga arbetet
 • Har goda vanor att arbeta i affärssystem
 • Besitter en god teknisk förståelse
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda används i tjänsten
 • Har B-körkort

Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

 • Erfarenhet av liknande bransch
 • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid

Stor vikt kommer att läggas på kandidatens personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en flexibel, prestigelös person som tar ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad och klarar av att utföra ditt arbete utan givna rutiner eller instruktioner.


För att trivas i rollen är du en person som tar i där det behövs för att lösa de utmaningar som
gruppen gemensamt ställs inför.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se
För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kristian Stålnacke +46 (0) 73 809 96 61 eller
kristian.stalnacke@protoma.se

Mer om oss:
Protoma ingår tillsammans med sina systerbolag i koncernen Erinova Group (MLT AB, Run-Time AB och RelCon AB). Bolagen jobbar tätt och nära tillsammans med varandra och sina respektive
specialområden. En gemensam röd tråd finns som handlar om att alltid hjälpa sina kunder att få ut mer av det dem redan har. De jobbar alla i Erinova Group efter missionen. YOU GOT MORE.

Logistik- och butiksansvarig till Luleå

Är du en öppen och utåtriktad person som letar efter ett omväxlande och händelserikt jobb? Har du
en fallenhet för att ordning och reda? Har du ett intresse för kundservice och hydraulik och
slangtillverkning? Då kan du vara personen vi söker för rollen som logistik- och butiksansvarig till vår
enhet i Luleå.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Karlshamn där
arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:

 • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.
 • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
 • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
 • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
 • Goda datorkunskaper
 • Tekniskt intresserad och kunnig.
 • B- Körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Personliga egenskaper

 • Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll
 • Stort ansvarstagande
 • Ha en flexibel och lyhörd inställning, med förmåga att sätta kunden i fokus
 • Vara ödmjuk i sin framtoning
 • Ha en go och hjärtlig humor för att passa in i PROTOMA’s gäng.

För att trivas i rollen servicetekniker är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Karlshamn. Du kommer att rapportera det dagliga arbetet till verkstadsansvarig i Karlshamn.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta verksatdschef, Rasmus Olsson på +46 706 55 96 10 eller rasmus.olsson@protoma.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Servicetekniker till Luleå

Protoma växer och söker nu en driven och engagerad servicetekniker som ska vara del av verkstaden i Luleå. Luleås enhet har som målsättning att ge industrin och entreprenadbranschen i Norrland lokal service med hög kvalité och tillgänglighet. Verkstan består idag av tre delar:
Hydraulikverkstad där vi genomför tillverkning och renovering av hydraulcylindrar mot industrin och entreprenadföretag.
Serviceverkstad som också är en auktoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Pallfinger och Fassi. Samt en Parker Store butik med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.

 

 • Arbetsuppgifter
  Som servicetekniker kommer du ingå i vårt team i Luleå och du kommer arbeta som mekaniker. Arbetsuppgifterna kan variera men din huvudsakliga uppgift är att genomföra reparationer, kontrollera och inspektera hydraulcylindrar. Samt kran service på entreprenadmaskiner.

  Personliga egenskaper
  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för maskiner och ett driv för felsökning och service. Vi tror du har erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydraultekniker. Du är ansvarsfull, flexibel, plikttrogen och har en mycket bra problemlösnings-/felsökningsförmåga för att metodiskt kunna hitta rotorsaken till problemen som uppstår samtidigt som du är ordningsam i ditt arbete.

  Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som arbetet många gånger också är självständigt och ställer krav på förmåga att arbeta på egen hand. Vidare innebär också arbetet att du har god social kompetens och kan möta både kunder och kollegor på ett bra sätt.

Låter detta intressant? Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats!

Det vi söker:
Vi ser att du som söker har relevant utbildning eller arbetserfarenhet inom service- och underhållsverksamhet. Erfarenhet som fordonsmekaniker, servicetekniker och entreprenadmaskiner är en merit. Vi förutsätter att du uttrycker dig med enkelhet i tal och skrift i både svenska och engelska språket.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta verkstadschef Kristian Stålnacke på +46 (0) 92 02 49 661 eller kristian.stalnacke@protoma.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

Vänligen ansök via mail med cv och personligt brev till Sandra Kurvinen.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Servicetekniker till Protoma Väst.
 

Vi söker nu fler servicetekniker till våra enheter i Stora Höga, Göteborg och söderut. Vill du ta nästa steg i din karriär, arbeta i ett växande företag och i ett team med god sammanhållning och samarbete kollegor i mellan som strävar efter nöjda kunder och kvalité? Drivs du av eget ansvar och problemlösning?

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Stora Höga där
arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:

 • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.
 • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
 • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
 • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
 • Goda datorkunskaper
 • Tekniskt intresserad och kunnig
 • B- Körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Personliga egenskaper

 • Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll
 • Stort ansvarstagande
 • Ha en flexibel och lyhörd inställning, med förmåga att sätta kunden i fokus
 • Vara ödmjuk i sin framtoning
 • Vara ordningssam och noggrann

Låter detta intressant? Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats!

Detta söker vi:

För att trivas i rollen servicetekniker är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

För mer information om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller maila Sandra.

Vänligen ansök via mail med cv och personligt brev till Sandra Kurvinen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Servicetekniker till Serviceenhet i Landskrona.

Vill du ta nästa steg i din karriär, arbeta i ett växande företag och i ett team med god sammanhållning och samarbete kollegor i mellan som strävar efter nöjda kunder och kvalité? Drivs du av eget ansvar och problemlösning? Vi söker nu en servicetekniker till vår serviceenhet i Landskrona.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Landskrona där
arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:

 • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.
 • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
 • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
 • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
 • Goda datorkunskaper
 • Tekniskt intresserad och kunnig.
 • B- Körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

För att trivas i rollen som servicetekniker är du kommunikativ, utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du är ansvarstagande, gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

Våra kunder finns placerade runt om i Sverige vilket innebär tjänsteresor och ibland kan våra kunder vara i behov av snabb support och hjälp därav värdesätts stor flexibilitet från dig.

Personliga egenskaper som vi anser är viktiga för rollen:

 • Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll
 • Ha en lyhörd inställning och med förmåga att sätta kunden i fokus
 • Vara ödmjuk i sin framtoning
 • Vara ordningsam och noggrann

Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.

 

På Protoma delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar.

 

Detta är en anställning på heltid med placeringsort Landskrona. Du kommer att rapportera det dagliga arbetet till verkstadschefen på plats.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta verkstadschef Fredrik Johansson på

+46 (0) 42 28 39 90 eller fredrik.johansson@protoma.se

 

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR Business Partner Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@mlt.se

Vänligen ansök via mail med cv och personligt brev till HumanResources@mlt.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och intervjuer.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sandra Kurvinen, HRBP 0317427565, sandra.kurvinen@mlt.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Karlshamn där
arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:

 • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.
 • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
 • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
 • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
 • Goda datorkunskaper
 • Tekniskt intresserad och kunnig.
 • B- Körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Personliga egenskaper

 • Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll
 • Stort ansvarstagande
 • Ha en flexibel och lyhörd inställning, med förmåga att sätta kunden i fokus
 • Vara ödmjuk i sin framtoning
 • Ha en go och hjärtlig humor för att passa in i PROTOMA’s gäng.

För att trivas i rollen servicetekniker är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Karlshamn. Du kommer att rapportera det dagliga arbetet till verkstadsansvarig i Karlshamn.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta verksatdschef, Rasmus Olsson på +46 706 55 96 10 eller rasmus.olsson@protoma.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKT HUVUDKONTOR

Anläggning

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!