Lediga tjänster

Protoma är ett företag som bedriver försäljning av produkter och tjänster inom underhåll och driftsäkerhet. Vi är inriktade på spetskompetens inom våra områden och skall alltid sträva efter nöjda kunder för att de ska kunna känna förtroende och tillit till oss som leverantör både på kort och lång sikt. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, kärnkraft, energiverk mm. Då vi är verksamma inom många olika branscher så ställs vi ofta inför nya utmaningar och vår förmåga att lösa kundens problemställningar är en viktig del av vårt arbete.

Vi är alltid intresserade av människor med framåtanda och ansvarstagande som vill arbeta hos oss. Om du motsvarar våra förväntningar och söker ett utmanande och roligt jobb hos ett familjärt företag kan Protoma vara platsen för dig. Låt oss prata om dina karriärsmål och vart en framtid tillsammans med oss kan ta dig. Välkommen att kontakta oss eller skicka in ditt CV idag! 

Lediga tjänster:

Verkstadsansvarig till serviceenheten i Stora höga

Som verkstadsansvarig i Stora Höga ingår du i vårt serviceteam som består av 5 servicetekniker. Du kommer ha en roll som fokusera på administrativa arbetsuppgifter men innefattar även praktiskt arbete som tekniker både ute hos våra kunder och i vår verkstad.

Skicka in din ansökan till Sandra Kurvinen.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

 • Planering och beredning av arbetsordrar
 • Resursbokning av våra servicetekniker
 • Arbeta för att verkstaden och våra arbeten håller en högsta kvalitetsnivå
 • Aktivt arbeta med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor
 • Medverka som arbetsledare vid våra kunders fabriksrevisioner som infaller ett antal gånger per år
 • Merparten av din vardag är på plats i vår verkstad i Stora höga där du även utför  reparationer av kunders utrustning vi behov.

Vi tror att tjänsten passar dig som vill ta steget vidare i yrkeslivet och har erfarenhet av beredningsarbete, service och reparationer av mekanisk utrustning såsom pumpar, motorer, transportskruvar och kompensatorer. Men även dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som lockas av denna möjlighet hos oss.

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning
 • Erfarenhet av ledarskap
 • Besitter en PC och IT-vana
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda används i tjänsten
 • Ser det som motiverande att resor innefattas i tjänsten
 • Har B-körkort

För att trivas i rollen krävs det att du som person är prestigelös, strukturerad och engagerad. Du är en problemlösare med ett stort driv, tekniskt intresse och viljan att ha ett helhetsansvar.

Våra kunder finns placerade runt om i Sverige vilket innebär tjänsteresor och ibland kan våra kunder vara i behov av snabb support och hjälp därav värdesätts stor flexibilitet från dig. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete men kan även leda andra allt i under ett stort kvalitetstänk.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Frågor om tjänsten, vänligen kontakta Herman Axelsson, 045433771, herman.axelsson@protoma.se

Frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sandra Kurvinen, HRBP 0317427565, sandra.kurvinen@mlt.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT HUVUDKONTOR

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!