VÅRA TJÄNSTER

Effektivisering och support

Inom Erinova Group erhåller vi ett stort antal tjänster och serviceerbjudanden. Här samlar vi några av Protomas kompetensområden. Vi sätter mycket stort värde i att leverera en hög kvalitet där rätt kompetens används för att genomföra uppdraget både tekniskt, säkerhetsmässigt och affärsmässigt. Er anläggning eller maskin står i fokus och vår samlade kompetens står till ert förfogande för att öka er produktivitet.

Vår slogan är You Got More och vi är övertygade om att med en kvalitativ tjänst erhålls, högre tillgänglighet i er anläggning.

Rapporter från majoriteten av våra serviceuppdrag sker i vår PROPortalen där vi lagrar rapporterna under respektive objekt i er anläggning för att ha en bra uppföljning vid problem eller för att återblicka inför ett återkommande arbete.

Fördelar med våra tjänster

Protoma är din servicepartner med stort engagemang och kunskap inom teknik. Har du en utmaning tar vi hand om den från början till slut. Vi delar gärna med oss av vår kunskap – ofta finns det en möjlighet för dig att få ut mer av din utrustning i samband med renovering eller reparation. Vill du att vi ska uppgradera din utrustning för att prestera bättre så gör vi självklart det.

Anläggning

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!