Kompensatorer

Dina kompensatorer inspekteras gärna under drift med värmekamera och okulärt. Du erhåller en tydlig sammanställningsrapport med klara rekommendationer på eventuella åtgärder för att köra en problemfri driftsäsong. Alla rapporter sparas i vår PROPortal för fullkomlig historik. Vid behov av byte dokumenteras kompensatorn så att komplett beställning kan göras inför revision. Vi finns med i alla led kring kompensatorer.

Kontakta oss så hjälper vi dig att få koll på dina kompensatorer.

Inspektion - Protoma

Inspektion

Med vår erfarenhet och engagemang kan du lita på att få en grundligt inspektion av kompensatorerna i din anläggning.

Framtagning bälg

Framtagning

Att få rätt bälg på rätt plats är viktigt för en bra funktion. Av oss får du ett färdigt förslag på rätt bälg till din utrustning. Alltid med material från erkända och beprövade tillverkare.

Montage bälg

Montage

Se till att få din investering av ny bälg rätt monterad. Protoma har en egen serviceorganisation som står redo att hjälp dig med bälg montaget.

Protoma - Rapport

Rapport

En bra och tydlig rapport är viktigt för att ta rätt beslut. I vår egenutvecklade dokumentationsportal PROPORTALEN skapar vi just det till dig. Informationen finns lätt tillgänglig från tillfälle till tillfälle för en bra uppföljning även på lång sikt.

Utbildning - Protoma

Utbildning

Självklart utbildar vi även dig och din personal i alla delar i processen kring att välja och montera bälgar om du önskar.

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!