Pumpar

Nyheter

Uppgradering av vinkelväxlar

Uppgradering av lagerskydd

En kund har lämnat in två av sina vinkelväxlar för att få uppgraderade lagerskydd. Den gamla modellen av lagerskydd demonterades och nya Chesterton GBS –

Läs mer »
Service planerare Ernes Saljunovic på verkstad

Ny serviceplanerare till Stora Höga!

Ernes Saljunovic har gjort sin första dag som serviceplanerare på Protoma i Stora Höga! Han har erfarenhet av olika roller inom bilbranschen, där han bland annat har arbetat som mekaniker, tekniker, servicerådgivare och verkstadschef. Senast kommer han från Hurtig bil i Kungälv där han var Reservdelsansvarig. I den rollen arbetade han övergripande med ansvar för reservdelar, strategihantering av hållbart lagersaldo och serviceimplementerad kundkontakt. Med Ernes, Linus Olofsson (vår verkstadschef) och våra riktigt duktiga servicetekniker i verkstaden i Stora Höga har vi riktigt fina förutsättningar att hjälpa våra kunder till en ny nivå!

Läs mer
Ny protomaverkstad

Ny Protomaverkstad i Norrland

Som ett led i Protomas satsning i Norrland öppnar vi nu en pump och roterande verkstad i Piteå. Verkstaden kommer stå redo inom kort och det är vår grymma Johan Ceder och hans nyförvärvade kollega Oliwer Thall som kommer att bygga upp verksamheten och hjälpa er att få ut mer av era pumpar och annan utrustning. Tveka inte att höra av er. Nu kör vi Piteå!

Läs mer
Kontroll nu

Från norr till söder

För att kunna hjälpa dig så lokalt som möjligt har Protoma flertalet verkstäder i södra och norra Sverige. Hör av dig till din närmaste verkstad så tar vi tryggt hand om din utrustning för reparation eller uppgradering. Protomas verkstäder håller en hög nivå av ordning och reda i alla led – i allt från mottagande av order till hur arbete genomförs och rapporteras till dig genom transparent och tydlig rapportering.

Läs mer

Jesper Öhlin ansluter till Protoma

Vi kan nu med glädje informera om att Jesper Öhlin valt att ansluta sig till Protoma och vårt fantastiska team i Karlshamn. Jesper och Protoma har känt varandra under många år då Jesper har varit en av våra mest uppskattade leverantörer av förnödenheter genom åren. Jesper kommer ta en roll som Servicetekniker / Säljare, en tjänst vi är övertygade om att Jesper kommer passa superbra i. Tveka inte att slå Jesper en signal om du behöver support med något. Varmt välkommen Jesper!

Läs mer

Vi hälsar Jimmie Berntsson välkommen till Protoma

Nu har Protoma fått förstärkning i Göteborg- och Stenungssunds-området. Detta i form av Jimmie Berntsson som kommer att ta rollen som verkstadschef i våra verkstäder iGöteborg och Storahöga. Jimmie är lite av en veteran när det gäller service och pumpar i Göteborgs-området. Vi är mycket glada över att vi har fått med oss honom i vårt goateam. Har du någon pump eller annan utrustning som du behöver hjälp med? Tveka inte att ta kontakt med Jimmie så kommer vi och hjälper dig att få ut mer av din utrustning –YOU GOT MORE. Skriven av: Herman

Läs mer

Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!