Cylinder Upgrade Center

Kategori: Serviceverkstad | Bransch: Service

Protomas serviceverkstad i Karlshamn

I Karlshamn utför vi renoveringsarbeten av all mekanisk utrustning med fokus på cylindrar i alla storlekar. Vi renoverar era cylindrar till "bättre än nytt" standard. Detta sker tack vare vårt nära samarbete med Speed Seal som ligger vägg i vägg med våra lokaler. På så sätt kan vi ge er en snabb, ekonomisk och effektiv service.

 

I vår serviceverkstad provtrycker vi alla cylindrar innan vi skickar tillbaka dom till kund. Vi har en station för detta som klarar upp till 300 bar och provtryckningsbänken klarar upp till 6 m långa cylindrar. Skulle ni besitta en cylinder som är längre än detta och vill få dom renoverade är vi alltid villiga att ställa upp och hjälpa er!

 

När ni har behov av reparationer och underhåll i er verksamhet, kan vi med hjälp av vår utrustning ge er den service som är nödvändig i fält för att ni som kund ska känna er nöjda och trygga med oss. Våra teknikar har en mångårig erfarenhet vad gäller renovering av cylindrar, roterande utrustning, lagerteknik, ompackning av boxar, växellådor, läppningn av ytor och mekaniska tätningar. Vi utför även laseruppriktning av utrustningen.

 

Våra tekniker har möjlighet att kunna hjälpa er när det blir en högre belastning på er personal vid exempelvis större stopp i anläggningen. Detta kräver naturligtvis noggrann planering för att det ska bli så bra och effektivt som möjligt för båda parter. Allt förebyggande arbete dokumenteras och presenteras för er efter utfört arbete. Allt för att ni få en överskådlig blick på arbetet som utförts. Det finns mycket tid, frustration och pengar att spara på ett välplanerat underhåll.

 

Vi erbjuder dig som kund en helhetslösning!

 

 
Intresseanmälan