Pump Upgrade Center

Kategori: Serviceverkstad | Bransch: Service

Protomas serviceverkstad i Göteborg

Protoma har en komplett pumpverkstad, fullt utrustad för att kunna göra renoveringar och uppgraderingar på pumpar och annan roterande utrustning.

 

Vår pumpverkstad har kapacitet att ta emot pumpar och annan roterande utrustning för både enklare eller mer avancerade ingrepp. Våra teknikar har en mångårig erfarenhet vad gäller renovering av cylindrar, roterande utrustning, lagerteknik, ompackning av boxar, växellådor, läppning av ytor och mekaniska tätningar. Vi utför även laseruppriktning när den roterande utrustningen är klar på plats. Samtliga tätningar som renoveras kontrolleras även i en testrigg så vi kan säkerställa att den håller tätt.

 

När ni har behov av reparationer och underhåll i er verksamhet, kan vi med hjälp av vår utrustning ge er den service som är nödvändig, såväl på fält eller i verkstaden för att ni som kund ska känna er nöjda och trygga med oss.

 

På bilderna nedan kan ni se hur vår verkstad ser ut samt hur vi jobbar. Det finns även en del före- och efter- bilder på pumpar vi renoverat när vi levererat kunden en helhetslösning.

 

Besparingsexempel går att få vid en intresseanmälan.

 

 
Intresseanmälan