Vi söker personal!

Publicerades: 2018-03-28

Vi söker en servicetekniker till Protomas Serviceenhet med placering i Göteborg/Stenungsund.

Protoma satsar nu vidare och stärker upp Serviceenheten med ytterligare servicetekniker. Är du sugen på att ta ett steg vidare i yrkeslivet och arbeta i ett expansivt företag där kunskap och kvalité tillhör de viktigaste nyckelorden. Har du dessutom intresse för teknik, problemlösning och gillar ansvar och kundkontakt? Sök då tjänsten som servicetekniker på Protoma!

Arbetsbeskrivning:

Protoma söker nu ytterligare en servicetekniker till serviceenheten. Protoma är ett företag som bedriver försäljning av produkter och tjänster inom underhåll och driftsäkerhet. Vi är inriktade på spetskompetens inom våra områden och skall alltid sträva efter nöjda kunder för att de ska kunna känna förtroende och tillit till oss som leverantör både på kort och lång sikt. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, kärnkraft, energiverk mm. Då vi är verksamma inom många olika branscher så ställs vi ofta inför nya utmaningar och vår förmåga att lösa kundens problemställningar är en viktig del av vårt arbete. Uppdrag Som servicetekniker kommer du ingå i vårat Serviceteam i Göteborg/Stenungsund där arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:

•Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.

•Ha kontakt med kunder och hjälpa till vid frågor och problemlösning.

•Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Då kunderna finns placerade runt om i södra Sverige kommer tjänsten innebära en del resande. Då våra kunder kan vara i behov av snabb support & hjälp så värdesätts stor flexibilitet från dig. Huvudkontoret finns i Göteborg. Våra verkstäder finns i Göteborg, Stenungsund,Helsingborg och Karlshamn. Bolaget har dessutom ett antal säljare som utgår från andra orter i Sverige. Totalt består bolaget idag av ca 35 medarbetare. Företaget karakteriseras av unga drivna personer som har roligt tillsammans och har höga ambitioner.

Vi söker dig som...

•Ha en flexibel och lyhörd inställning, med förmåga att sätta kunden i fokus

•Erfarenhet från externa kundkontakter.

•Vara ödmjuk i sin framtoning.

•PC och viss nätverksvana.

•Ha en go och hjärtlig humor för att passa in fint i PROTOMA’s gäng.

•Vara tekniskt intresserad och kunnig.

•Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll

Som person är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla samtal och mail kring rekryteringsprocessen av tjänsten går till:

Herman Axelsson / Service Chef

Tel 0454-33771

Mobil +46708-628898

Herman.axelsson@protoma.se